sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Viikonloppu

 Heipparallaa, ja huippua joulukuuta! :)

Tuli tossa puolivahingossa otettua aika paljon valokuvia viikonlopun aikana, joten sama kai niitä on syytää saman tien sitten tänne netin ihmeelliseen maailmaan, etteivät kasaannu turhan paljoa!

Tässä kuvassa on Pariisin kaupngintalo, Hôtel de Ville, josta kyllä oon ottanu kuvia, mutta se on aina vaan yhtä hieno, ainaskin mun mielestä. :)
 Perjantaina oli Mellien (kuvassa oikealla) 21-vuotissynttärit. Bileiden teema oli USA, koska nyt Mellie on amerikkalaisten standardienkin mukaan täysi-ikäinen. Ja kuinka osuvaa, neiti oli pukeutunut Vapauden "patsaaksi", nythän sitä sitten ollaan niin vapaata että!

Tervetulojuomana oli jellyshot, joka oli melko mielenkiintoinen kokemus, varsinkin kun sain omani kurkusta alas siten, että rikoin muovisen "lasin" puoliksi ja toiselle puoliskolla lapioin hyytelöä suuhun toiselta puolelta lasia... :D Luovuus kunniaan hei!





Oon aina yhtä jännityksissä näissä pariisilaisissa portaikoissa, ne vaan on niin salaperäisiä ja pikkiriikkisiä!

Mellien ja Steffin asunto oli myös suht mielenkiintoinen.. Se sijaitsee ihan keskellä Pariisia, ja se oli vino, siis se lattia! Tunsin myös itseni melko jättiläiseksi siellä, voi kyllä johtua siitä että se katto oli melko matalalla ja kaikki muut oli jotenkin lyhyitä. :/

Anyway, Jättiläinen & Co. lähti sitten vielä illan päälle tanssimaan hetkeksi yhdelle klubille, josta sitten häivyttiin kun alkoi musat olla ranskalaista räppiä enimmäkseen - ei sitä mölinää kovin kauaa jaksa kuunnella.






 Lauantaina pidin lukemisesta tauon ja lähdin käppäilemään pitkin poikin tähän lähistölle, toisin sanoen kartuttamaan joululahjavalikoimaa ja etsimään uusia ideoita tuliaisiksi. Saint-Sulpicen vieressä oli kauppa, jossa myytiin pienen pientä krääsää, joista ihmiset ilmeisesti kokoaa omia jouluseimiasetelmiaan. Meinaan, että pyhimyksiä, seimiä, talleja ja jopa pensaita oli niin moneen lähtöön, etten etes tajua! Eikä niiden muutaman sentin kokoisten ukkeleiden hinta ollut mitään pientä, että se on ilmeisesti aivan useamman vuoden projekti, ellei halua itseään konkurssiin seimeillä.

 Seimistä puheen ollen, niitä oli myös valmiiksi tehtyjä siellä - tietysti moneen teemaan, maittain. Jopa suomalainen versio jouluseimestä löytyi: Lapinpuvut päällä ja kodan edessä ne sitä Jeesus-vauvaa katteli..! No joo, tuskin tarttee erikseen mainostaa, että pariisilainen jouluseimi oli Eiffel-tornin juurella; Joosef ja Maria nautiskelivat näköjään shamppanjaa ja patonkia jouluateriaksi siinä samalla.. Versionsa kullakin.


 Tänään lähdin kävelylle sellaiseen suuntaan, johon en koskaan ennen ole mennyt - olin oikea pahis ja jätin kartankin kotiin varmana siitä että osaan! Ja ihmeen kaupalla osasin kuin osasin kotiin, eksymättä. Hehheh!! :P

Oli niiiin nätti ilma, ja oikeen kunnolla raikasta, jos niin voi täällä edes sanoa. Aurinkoa en oo taas nähny pitkään aikaan, joten oli aivan ihanaa talsia pitkin ja poikin, varsinkin kun sunnuntaisin on vähemmän liikennettä ja kaikki on niin rauhallista muutenkin. Käyskentelin enimmäkseen alueilla, joissa on vaan asuntoja ja hyvin vähän mitään muita menomestoja.


 Nää talot ja parvekkeet vaan sulattaa mun sydämen joka kerta.. Jotkut vielä sinnikkäästi kasvattaa kukkia!

Kuin ihmeen kaupalla mun harhailu johti tutuille kulmille, Eiffelin lähistölle! Sieltä olikin sitten helppo löytää takaisin kotio. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti