torstai 18. lokakuuta 2012

Hiljaista ja ahkeraa

 Aina välillä mietin näiden ihmisten motivaatiota opiskella aamusta iltaan. Maanantaina kävin tulostamassa mun press reviewn kirjastossa, ja siellä oli vielä seittemän jälkeenkin ihan täys tohina. Osasyy voi tietty olla se, että siellä ei ole päivisin vapaita paikkoja, osa porukasta joutuu kuulemma opiskella lattialla. Ite en oo sitä vielä päässy todistamaan, mutta voin hyvin kuvitella. Meitä on liikaa liian pienessä tilassa! Tätä kirjastoa sanotaan ihan syystäkin Mac-storeksi. Aloin tossa yks päivä miettimään, että onkohan SciencesPolla ja Applella joku sponsorisopimus, en oo missään nähny tällasta määrää omppuja kerralla...

Huomasin yks päivä, että kellolla ei oo oikeastaan juurikaan väliä minkään muun kanssa kuin sen, ettei myöhästy tunneilta. Mutta muuten jokainen päivä on luonu oman rytminsä, ainaki tässä mun arjessa. Tavallaan vois sanoa ettei oo rytmiä, mutta omalla tavallaan mulla on, ja se on aika hämmentävää. Viime vuonna en ois ikimaailmassa voinu kuvitella, että tekisin koulun eteen jotain sen jälkeen kun kirjasto meni kiinni, joskus ilta seiskalta viimeistään, mutta nyt se raja on venyny ja venyny myöhemmäksi. Ehkä se sitten kompensoituu aamuissa, heh...


 En voi uskoa, että ilmat lämpenee taas! On nin epätodellista voida kulkea ilman mitään villakamoja tähän aikaan vuodesta ilman, että palelis tai tuulis hyytävästi - ja aina vastaan. Eheei, täällä sokkeloitten seassa ei tuulikaan tunnu miltään. Ehkä mun täytyy alkaa tosissaan aistimaan sitä ja nauttimaan näistä olosuhteista ennenku palaan taksin tuuliselle länsirannikolle!

 Nää kuvat on maanantai-illalta ku käppäilin kotiin vähän pitemmän kautta. Tuo keltanen auto oli ihan tossa mun oven edessä. Jotenki aivan ihanaa vaihtelua näihin peugeotteihin ja sitikoihin! :)
Hahaa, Hollande ei oo mitenkään kovin kovassa huudossa täällä, ainakaan sen mukaan mitä oon käsittäny, mutta kovasti herra väittää pahimman olevan ohi tän kriisin kans. Tiiä sitten että uskoisko.

Onneksi lähdin vaihtoon muuten jo tänä vuonna, jos kerta Erasmukselta loppuu pian rahat! :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti